Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Nyheder > Volvo tager autonome køretøjer til næste niveau (2+)

Volvo tager autonome køretøjer til næste niveau (2+)

New Volvo S60 R-Design exterior - Volvo takes autonomous vehicles to next level (2+)

Beregningssystemet anvender Xavier SoC, som blev bygget specielt til autonom kørsel, og som har seks processorer til bilalgoritmerne.
I juni sidste år meddelte de to virksomheder, at de vil udvikle et niveau 4-drivsystem med svenske virksomheder, Veoneer (sikkerhedskontrolsystemer) og Zenuity (software stabler til automatiserede og assisterede kørselssystemer).

Henrik Green, chef for FoU, Volvo, sluttede sig til Nvidia CEO, Jensen Huang, for sin keynote-meddelelse. Han forklarede, at den elektriske og softwarearkitektur i Level II-pilotflåden vil være baseret på Drive AGX. Niveau II for autonome køretøjer er delvis automatisering, når bilen styres af computeren, selv om et menneske holdes 'i løkken'. Niveau 5 er, når alle kørselsforhold udføres af computersystemet.

"Jo mere computational hestekræfter, jo mere sikkerhed er nødvendig," sagde Green, om den dybe læring og beregning af Drive AGX Xavier.
AI-computersystemet bruges af Volvo til at udvikle køreegenskaber til niveau 2 + assisterede kørefunktioner. Kørselsfunktioner, der udvikles i fællesskab, er 360 ° surroundperspektiv og førerovervågning for tidlige tegn på træthed eller manglende koncentration, samt tilslutning, energistyring og personalisering i bilen.