Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Nyheder > Kompakt PCI får ydeevne boost og sikkerhedsfunktioner

Kompakt PCI får ydeevne boost og sikkerhedsfunktioner

Den har en 6-kerne processor Intel Xeon-processor E-2176M, hvilket betyder, at den er signifikant højere ydeevne end tidligere generation 6U CompactPCI boards.

Resultatet, siger Concurrent Technologies, bør det være muligt at forlænge levetiden for eksisterende implementeringer baseret på denne langvarige formfaktor.

Med dette i betragtning har PP B7x / msd bordet bagudkompatibilitet med leverandørens tidligere fire generationer CompactPCI-processorkort.

Forbedrede lagringsmuligheder omfatter et SATA Flash-drevmodul, et 2,5-tommers SATA-drev og et M.2-modul, der bruger PCI Express-tilslutning og NVMe-support.I / O-udvidelsen omfatter to PMC / XMC-moduler. Bestyrelsen kan fungere i systemcontroller, perifere eller satellittilstande i CompactPCI-backplane.

PP B7x / msd er udstyret med en TPM 2.0 enhed som standard og understøtter en række sikkerhedsfunktioner i forbindelse med UEFI BIOS og moderne operativsystemer. Den er tilgængelig med en række valgfrie muligheder for at forbedre sikkerheden i både udviklings- og implementeringsfaserne.

N-serien varianten af ​​produktet understøtter et driftstemperaturområde fra 0 ° C til + 55 ° C til relativt velegnede anvendelser. Det er muligt at bruge andre varianter af brættet i mere ekstreme driftsmiljøer: E-serien (-25 ° C til + 70 ° C) og K-serien (-40 ° C til + 85 ° C, inklusive fugtighedsforsegling). Initial board support pakker er tilgængelige for både Linux og Windows, valgfri support til andre operativsystemer, såsom VxWorks vil blive gjort tilgængelig baseret på kundernes efterspørgsel.

Glen Fawcett, CEO for Concurrent Technologies, skriver:"Dette er det tredje produkt, vi har lanceret baseret på den nuværende generation af processor enhed fra Intel, som forventes at være tilgængelig i 15 år. Dette særlige produkt blev udtænkt efter flere anmodninger om fortsat at opfylde kritiske programbehov med et produkt, der kunne opnå højere sikkerhedsniveauer og en lang livscyklus. "