Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Nyheder > Arm tilføjer fpga-option og ny forretningsmodel til DesignStart

Arm tilføjer fpga-option og ny forretningsmodel til DesignStart

Phil Burr (venstre) og Simon George på Xilinx Developer Forum 2018,

Meddelelsen i San Jose er en udvidelse af DesignStart udviklingsportalen og markerer også en ændring i forretningsmodus. Phil Burr, direktør for Portfolio Product Management at Arm, sagde: "Dette udvider hvad der er muligt i fpgas, hvilket giver Corex-M1 og Cortex-M3 direkte adgang og licensfri til fpga-udviklere, der allerede er bekendt med cpu'en.

På spørgsmålet om, hvorfor Arm tager en altruistisk tilgang uden royalties eller licensgebyrer, forklarede Burr, at DesignStart er blevet brugt til at udvikle en asic til prototyping og derefter bruge en fpga i designet, og denne introduktion gør det lettere at udvikle fpga - ideelt set ved hjælp af samme kerne som i prototypen - til fremstillingsstadiet.

Ændringer foretaget til Cortex-M1 for DesignStart FPGA er en ændring i AXI-grænsefladen for at gøre det muligt for brugeren at designe med Vivado-miljøet og periferiudstyr, optimering i rørledningen for at passe til fpga-strukturer og ændringer i hukommelsesgrænsefladestrukturen for at gøre brug af hukommelse i fpgas, som er konfigureret som tæt koblede minder TCMS).

Designere kan tilmelde sig gennem Vivado værktøjssuite for at få adgang til armens webside for at downloade DesignStart FPGa for øjeblikkelig adgang.

Cortex-M1 er tilgængelig i DesignStart FPGA i dag, med Cortex-M3 på grund af at være tilgængelig i slutningen af ​​måneden. Simon George, Direktør, Produkt og Teknisk Marketing, System Software og SoC Solutions på Xilinx bekræftede, at selskabets Microblaz stadig vil være tilgængelig: "Det handler om valg," sagde han. "Cortex-M1 og -M3 er etableret med et stort økosystem, men forskelligt tilgængelighed og kodeoptimering er meget attraktivt for udviklere. . . vi vil have begge tilgængelige og vi er forpligtet til begge, "sagde han.