Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Anvendelse > Transportmidler
Hot BrandsMere
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Transportmidler

Systemløsninger til tilsluttet transportnetværksinfrastruktur

Systems Solutions for Connected Transportation Network Infrastructure | MicrosemiØget mobilitet, sikkerhed og tilpasningsevne til realtidsforhold i lufthavne, søhavne, jernbane og massetransit - Tilslutningsmuligheder og teknologiske fremskridt gør det muligt for forbundne transportnet at øge passageroplevelsen og sikkerheden mere end nogensinde før.

For at forbedre situationsbevidstheden om mere robust sikkerhed og sikkerhed i menneskemængden er transitmyndighederne ofte afhængige af IP-overvågningskameraer som led i deres overordnede sikkerhedssystemer. WLAN-adgangspunkter beriger også passageroplevelsen med Wi-Fi og LTE-forbindelse med høj densitet, både om bord og inden for transitterminaler. Microsemi tilbyder flere Power over Ethernet-systemer (PoE) til understøttelse af sikker indendørs og udendørs installation af overvågnings- og kommunikationsenheder, der kræver op til 60W strøm. IP videoovervågningssystemer er også afhængige af nøjagtig og præcis netværks timing synkronisering for at distribuere netværkstid til IP-kameraer fordelt over hele webstedet. Microsemi er førende inden for netværkstidsprotokol (NTP) servere, der forbinder forskellige potentielle synkroniseringskilder, herunder GPS-indgange, for nøjagtigt at distribuere timing ved hjælp af NTP-protokollen.

For serviceudbydere, der ønsker at øge netværkskantkapaciteten og dækningen for at levere avancerede trådløse tjenester til transitfaciliteter, giver Microsemi komplette timingsystemer til netværkssynkronisering og præcis tidsstempling på tværs af distribuerede systemer. Microsems tid- og synkroniseringsløsninger gør det muligt at anvende indendørs og udendørs trådløse netværkstilladelsesscenarier i transitfaciliteter og er ideelle til flere applikationer, herunder små celler til LTE-dækning med høj densitet og trådløs backhaul.

Nøjagtig præcis tid spiller ligeledes en kritisk rolle i andre segmenter inden for transportbranchen. For eksempel skal offentlige transitvirksomheder, pakkeleverandører, flyselskaber mv. Sikre, at deres udbredte netværk har den korrekte tid for nøjagtigt at identificere afvigelser fra tidsplanen, så ledere kan tage korrigerende handlinger, og nøjagtige registreringer kan opretholdes, som det ofte er kræves til regulerings- eller procesforbedringsformål. Microsemi SyncServers® og buskort med driver software leverer den nøjagtighed og robusthed, der er nødvendig for at give præcis tidsstempling, der med sikkerhed bestemmer præcis, når en bus nåede en milepæl eller en pakke blev leveret. Nøjagtig og robust netværks timing muliggør bedre beslutningstagning for at forbedre transportsystemets ydeevne og sikre en positiv passageroplevelse.

Udforsk vores systemløsninger for tilsluttet transportnetværksinfrastruktur:

 • Carrier Grade NTP og PTP-servere
 • Integrerede Grand Masters
 • Network Time Servers / NTP-servere
 • PoE Systems


Microsemi er en Power over Ethernet innovator, der har afsendt PoE IC'er og systemer siden 1998, og en vigtig kilde til IEEE 802.3af, IEEE 802.3ae og HDBaseT standarder. Microsemi præcise tidsløsninger sætter også verdens standard for tid. Vores timing- og synkroniseringsløsninger til at generere, distribuere og anvende præcis og præcis tid anvendes globalt i flere brancher, herunder kommunikation, rumfart / forsvar, it-infrastruktur og metrologi. Med Microsemi's avancerede teknologier til energieffektivitet og tidsnøjagtighed, kan vi hjælpe dig med at opbygge mere pålidelige og sikre netværk og systemer til at opfylde de mest krævende tilknyttede transportnetværksapplikationer.