Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Anvendelse > Motorstyring
Hot BrandsMere
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Motorstyring

Industrial Motor Control Solutions


Med drev og motor- / bevægelseskontrolsystemer i vid udstrækning på tværs af industri-, bilindustrien-, medicin-, avionik- og forsvarssegmenterne tegner motorer næsten 45% af verdens energiforbrug. Eksempler på motor / bevægelseskontrol omfatter fabriks- og procesautomatisering, montering / emballering, elevatorstyring, robotik, EV / HEV-motorer, flystyringssystemer og meget mere.

Med den stigende ydeevne, der kræves for at overvåge og drive mere effektiv strømelektronik, der anvendes i motoraksler med flere akse og høj-RPM motorstyring, tilbyder Microsemi en fleksibel motorstyrings-IP-pakke og referencedesign til vores SmartFusion2 og IGLOO2 FPGA'er. Udførelsen af ​​FPGA-baseret implementering er deterministisk og afgrænset. Den synkrone karakter af disse implementeringer tilføjer yderligere sikkerhed for, at timingen er clockfrekvensbaseret og varierer ikke. Endvidere er der, når Time Division Multiplexing (TDM) er vedtaget for multi-akse controllere, retfærdighed, da hver motor har samme tidslukningslængde og dermed er deterministisk. På kraftelektronikssiden tilbyder Microsemi kvalitetsledende SiC-dioder og MOSFET-produkter.

Multi-axis or High-RPM FPGA Motor Control Solutions | Microsemi

Deterministiske Produkter

Overvej Microsemi til dine one-stop-deterministiske motorstyringsløsninger, fra SiC-dioder, MOSFET'er og strømmoduler til FPGA'er med en hærdet ARM® Cortex-M3 mikrocontroller og 5K til 150K logiske elementer, Power-over-Ethernet (PoE) enheder og Midspan produkter, timing løsninger, sikkerhed, opbevaring og meget mere. Vores robuste portefølje til industrielle motorstyringsdesign omfatter:

 • FPGA & SoC
 • SiC Dioder, SiC MOSFET'er, Andre Diskrete / Moduler
 • Power over Ethernet (PoE)
 • Sensor Interface IC'er
 • Timing og synkronisering
 • Hardware og software sikkerhed
 • Sikkerhedskamera Audio Processor


Udforsk relaterede produktbrochurer - Produkt Briefs - Design Support eller kontakt din lokale Microsemi salgskontor i dag for at finde de rigtige løsninger til dine industrielle motorstyringsdesigner.