Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Anvendelse > Metro / Core / DCI netværk
Hot BrandsMere
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Metro / Core / DCI netværk

Løsninger til Design, Deploy & Administrer Metro / Core / Data Center Interconnect

Core Network Infrastructure Solutions | MicrosemiMicrosemi er markedsleder for optisk og Ethernet-netværksløsninger med høj båndbredde, kendt for sine højtydende, højtydende komponenter og systemer. Med løsninger, der dækker hele netværksinfrastrukturen - fra metro / kerne for at få adgang til aggregering til sidste kilometer - forstår vi de unikke udfordringer, som både OEM-systemdesignere og mobilnetværksplanlæggere har. Denne teknologi ekspertise er indlejret i vores brancheførende portefølje, der kan hjælpe med at drive innovation i din næste generations kant- og kernerouter, OTN / WDM og data center interconnect (DCI) udstyrsdesign.

Er du interesseret i at transportere mobiltrafik over OTN? Udforsk Microsemi's OTN mobile fronthaul løsninger.

Design af Core Network Infrastructure Equipment

For OTN-udstyr (core optic transport network) fører Microsemis OTN-processorer branchen inden for innovation, integration og strøm, hvilket minimerer time-to-market og R & D-omkostninger for OEM'er og samlede ejeromkostninger for serviceudbydere.

Highs featured med MPLS-klassifikation, Microsemi's Gigabit Ethernet PHYs med OTN / FEC er den eneste løsning, der effektivt kan kombinere OTN, Ethernet og IEEE 1588 til Ethernet-switch og routerudstyr til kant-, aggregerings- og adgangsnetværk.

Microsemi tilbyder den bredeste portefølje af enkeltchips OTN Timing-enheder, der leverer "enhver hastighed, enhver port, hele tiden" ydeevne til OTN. En unik to-trins arkitektur i Microsemi ClockCenterTM enheder kan acceptere, filtrere og generere enhver klientfrekvens for at understøtte enhver kommunikationstjeneste over optiske netværk.

Ideel til systemstyringsfunktioner gør de unikke SEU-immunitetsfunktioner i Microsemi's FPGA'er og SOC'er perfekt til at styre strømforsyninger i komplekse, centrale Ethernet-switche og routere. Microsemi's Secure Boot muliggør brugen af ​​standard-CPU'er, med sikkerhed for at koden kører ikke er blevet hacket.

Udforsk vores løsninger metro, kerne og datacenter sammenkobling netværk infrastruktur udstyr design:

 • OTN-processorer
 • OTN Ethernet PHYs
 • OTN Timing
 • Optisk modulator drivere
 • 10G Ethernet PHY'er
 • FPGA & SoC
  • FPGA'er med lav rækkevidde og & SoC'er
  • Mid-range densitet FPGA'er
 • IEEE 1588


Microsemi's førende produktportefølje omfatter halvledere, systemer, tjenester og software.