Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Anvendelse > Finansielle tjenesteydelser
Hot BrandsMere
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Finansielle tjenesteydelser

Systemløsninger Engineered for Financial Services Applications

Network Time Solutions til Financial Regulatory Compliance

Systems Solutions for Financial Services | MicrosemiNøjagtig og præcis tidsstempling er påkrævet for at overholde de finansielle reguleringsmandater som Sarbanes-Oxley Act of 2002 (SOX), FTC's Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA), FINRAs Order Audit Trail System (OATS) og betalingskortet Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Faktisk kræver 2015-reglerne for værdipapirmarkeder MiFID II om urens nøjagtighed og granularitet i børshandelen udvalgte handelssteder for at forbedre ordens tidstempel nøjagtigheden til 100 mikrosekunder til UTC med en granularitet på 1 mikrosekund. Microsecond-niveau tidsstempel nøjagtighed vil være normen.  

Microsemi er skræddersyet til banker, hedgefonde, handelsfirmaer og børser, der er involveret i højhastighedstransaktioner, og giver en ultra-præcis end-to-end IP-timings-synkroniseringsløsning på applikationslaget, som langt overstiger under 100 mikrosekundsniveau nøjagtighed til UTC med 1 mikrosekund granularitet. Microsemi SyncServer® Network Time Servers og buskortprodukter forbedrer tidsstempelnøjagtigheden på arkiverede data, hvilket gør det muligt at optimere algoritmer til et højere niveau af synkronisering for at forbedre handelsrisikostyring og overvågning af effektiviteten.

Øget sikkerhed & Tilgængelighed ved hjælp af Power over Ethernet (PoE)

Sikkerhed og tilgængelighed vil altid være topprioriteter for enhver finansiel institution. Microsemi's PoE midspans kan forbedre sikkerheden gennem enhedsplanlægning - automatisk nedbrydning af Ethernet-enheder i perioder med ikke-brug, der forhindrer mulig uautoriseret adgang. Ved at forbinde kritiske drevne enheder til en midspan, der opererer på PowerView Pro-styringsplatformen, kan fjernstart genoptages for øget pålidelighed - øge effektiviteten og effektiviteten af ​​de finansielle institutioner.

Udforsk vores systemer til finansielle tjenesteydelser applikationer:

 • PoE Systems
 • Network Time Servers / NTP-servere
 • Carrier Grade NTP og PTP-servere


Microsemi pionerer Power over Ethernet, der har afsendt PoE-systemer og IC'er i næsten to årtier. Microsemi netværkstidsløsninger sætter også verdens standard for tiden. Vores timing- og synkroniseringsløsninger til at generere, distribuere og anvende meget præcis og præcis tid anvendes verden over i flere brancher. Med Microsemi's avancerede teknologier til energieffektivitet og tidsnøjagtighed, kan vi hjælpe dig med at opbygge mere pålidelige og sikre netværk og systemer til din finansielle netværksinfrastruktur.