Velkommen til Components-Mart.com
Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille
RFQs / Order
Part No. Manufacturer Qty  
Hjem > Anvendelse > Databeskyttelse & Sikkerhedsløsninger til data
Hot BrandsMere
ZilogXilinxVicorTDK-Lambda Americas, Inc.STMicroelectronicsSharp MicroelectronicsRenesas Electronics AmericaPhoenix ContactOmron Automation & SafetyNXP Semiconductors / Freescale

Databeskyttelse & Sikkerhedsløsninger til datacenter

Sikkerhed. Ydeevne. Skalerbarhed. Pålidelighed.

Beskyttelse af netværksinfrastruktur og lagringssystemer er kritisk, nu mere end nogensinde. Microsemi's IO- og RAID-løsninger med controllerbaseret datakryptering (CBE) og sikker opstarts-FPGA'er giver datacenterarkitekter den mest sikre og pålidelige server- og lagringsinfrastruktur til rådighed. 

Microsemi tilbyder en brancheførende portefølje, herunder løsninger til systemtolerance med vores sikre boot-FGPA-løsninger og robuste databeskyttelses- og sikkerhedsløsninger til data-in-motion, data-i-brug og data-at-rest i data center-miljøer. Vores portefølje af teknologier forenkler time-og-path-to-market med løsninger, der er skræddersyet til en organisations unikke sikkerhed, platform, ydeevne og forretningsbehov. 

Controller-Based Data Encryption

Smart Storage Solutions for Data Center | MicrosemiMicrosemi er en anerkendt leder inden for controllerbaseret kryptering med milepæle fra 2008, da vi introducerede branchens første controller-baserede krypteringsløsning til datacentre. Vi har siden leveret flere silicium- og innovationsløsninger og branchefritagelser, såsom smart stack-krypteringsstøtte i RAID, sammen med branchens første high port-tæller 12 Gbps SAS ROC med kryptering og branchens første krypteringsaktiverede HBA.

I dag tilbyder Microsemi controllerbaseret kryptering på både Smart Storage-platformen (maxCrypto) til Server-markedet  og på Tachyon platform (storClad) til Storage Systems markedet.

Udover lavere strømbehov og lavere TCO giver controller-baseret kryptering flere fordele i forhold til drevbaseret kryptering, herunder:

 • Arkitektoniske fordele:  Understøtter alle SAS- eller SATA-diskmedier (HDD, SSD), herunder gamle enheder. Microsemis CBE-teknologi muliggør hundredvis af unikke nøgler pr. Drev (tusindvis af nøgler pr. Server), der muliggør mere fleksible brugssager, som f.eks. Microsemis CBE-løsning adresserer også sikkerhedshuller ved at sikre, at 100% af dataene på drevet kan krypteres såvel som alle data mellem drev og controller samt dataene i RAID-controllerens cache. Desuden er controller-baseret kryptering OS-uafhængig, og overensstemmelsestest kan opnås på et adapterniveau for flere konfigurationstyper.
 • Skalerbarhed: Brug af en controller-baseret tilgang til datakryptering leverer det yderste i skalerbare Enterprise-løsninger. Evnen til at køre ved liniehastighed beskytter dit datacenter ydeevne. Lokal eller ekstern nøgleadministration sikrer din data-at-rest-sikkerhed med 256-bit XTS-AES-kryptering og FIPS 140-2-overholdelse.
 • Driftsmæssige fordele: Controller-baseret datakryptering kræver ikke, at et specielt drev SKU skal styres, kvalificeres og understøttes. Alle standardstyringsværktøjer opererer på tværs af vores styringsbaserede krypteringsløsninger.

 

Data Center Secure Boot Solutions

Selvom robuste sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af data-in-motion, data-i-brug og data-at-rest er grundlæggende for indlejret systemsikkerhed, er det ligeledes vigtigt at etablere en hardwarewar af tillid. I datacenteret tilføjer en sikker boot-FPGA til styre-CPU'en et middel til at sikre ægtheden af ​​den underliggende platform, styre nøgler sikkert og give stærke modstridsmodtagende foranstaltninger for at beskytte mod uautoriseret fysisk adgang og omvendt teknik. 

Microsemi er førende inden for indlejret systemsikkerhed og intelligente lagringsløsninger med en historie om markedsledelse i controllerbaseret datakryptering og en komplet portefølje baseret på en samlet stak. Udforsk vores sikre boot-løsninger til datacenter.

 

Bevist Teknologiløsninger

Databeskyttelses- og sikkerhedsløsninger til datacenteret

Microsemis innovative halvleder- og softwareløsninger til datacenterinfrastruktur øger ydeevnen og gør det muligt for næste generations tjenester at transformere netværk, der forbinder, gemmer og flytter store data.

Microsemis højdensitets, high performance og low-power SAS / SATA- og NVMe-mediekontrollere muliggør differentierede volumen- eller hastighedsopbevaringsløsninger til datacenteret. 

Flashtec NVRAM Drives er en PCI-Express® NVRAM-løsning baseret på den mest avancerede NVMe-controller på markedet. Denne familie giver et nyt niveau af ydeevne til hukommelses- / opbevaringshierarkiet, indvarsler lagringssystemets OEM'er, cloudapplikationer og tjenesteudbydere til æra med lagerklassehukommelse.

Microsems SAS, PCIe og Ethernet-stoffer muliggør ekstern opbevaring af systemet. Vores stoffer findes inden for ledende rackskalaarkitekturer, hvor opdeling af medier og CPU-ressourcer skaber højtoptimerede design.

 Microsemi Adaptec SAS / SATA Host Bus Adaptere er en ideel løsning til serverbaserede lagringssystemer, der kræver maksimal båndbredde og I / O-forbindelse, lav strøm og høj pålidelighed. Vores SAS / SATA RAID-adaptere opfylder opbevaringsbehovet fra entry level til de mest avancerede transaktionsbaserede databaseprogrammer, og vores SAS expander-kort tilbyder en skalerbar tilslutningsmuligheder / fan-out mulighed for ekstra drev, når de anvendes sammen med en SAS RAID adapter eller SAS HBA.

Flashtec NVMe Controllers har XTS-AES-krypteringsmotorer og nøgleadministrationsassistentfunktioner (AES Key Unwrap, TRNG), der muliggør styringsbaseret kryptering (CBE) eller self-encrypting drive (SED) -løsninger til data-at-rest-kryptering. Vores sikre boot FGPA'er sikrer en sikker boot loader til bare metal eller virtualiserede miljøer. MACsec PHY'er bruges til end-to-end netværkskryptering.

Vores beprøvede teknologiløsninger understøtter softwaredefineret lagring (SDS), synkron replikering, tidsstempling eller netværksanalyse (microburst detection).