Dansk

Vælg sprog

 1. English
 2. Français
 3. Gaeilge
 4. polski
 5. Afrikaans
 6. Magyarország
 7. Български език
 8. Italia
 9. Kongeriket
 10. Suomi
 11. lietuvių
 12. Eesti Vabariik
 13. tiếng Việt
 14. Dansk
 15. čeština
 16. Türk dili
 17. íslenska
 18. עִבְרִית
 19. Svenska
 20. ภาษาไทย
 21. Nederland
 22. Slovenija
 23. Slovenská
 24. Português
 25. español
 26. Melayu
 27. Hrvatska
 28. Deutsch
 29. românesc
 30. Ελλάδα
 31. සිංහල
 32. 한국의
 33. Maori
Afbestille

Hvem vi er

Vi er verdens største og hurtigst voksende elektroniske komponenter distributør af integrerede kredsløb (IC'er): PMIC, Hukommelse, Logik, Lineær, Interface, Embedded FPGA'er, CPLD'er, Mikroprocessorer, Mikrocontrollere, Modstande, Kondensatorer, Switches, Sensorer, Transducere, RF / IF og RFID, halvledermoduler, relæer og andre elektroniske komponenter.

Vi er en passioneret gruppe af ingeniører og industri eksperter. Vores mission er at hjælpe vores kunder med hurtigt at finde de elektroniske komponenter, de har brug for til konkurrencedygtige priser.

Vores forretning

Components-Mart.com blev etableret i 2003 og tilbyder en online-butik med branchens største opgørelse af elektroniske komponenter - kun at købe over 600 af verdens førende elektronikproducenter, 5 millioner artikler med konkurrencedygtige priser på Components-Mart.com.

Vi fortsætter med at levere streng indkøbskontrol, tilpassede reservedele og logistik service for at gøre din indkøbsproces let og sikker. Vi leverer en komplet og omkostningseffektiv sourcing løsning til OEM'er, Contract Manufacturers, Service & Reparationsorganisationer, Distributører, R & D-grupper og andre virksomheder, der kræver elektroniske komponenter.

Vi finder hurtigt og effektivt både nuværende og forældede eller svære at finde dele ved at udnytte vores adgang til millioner af lagerdata fra store OEM'er og distributører sammen med vores online-komponentsøgemaskine, der søger både vores egne lagerbeholdninger og den globale lager tilgængelig gennem os.

Hvad vi sælger

Elektroniske komponenter inkluderer
Se mere >

Featured Manufacturers

Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Gitter, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim Integreret, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX, TE Connectivity, og mere...
Se mere >

Hvorfor køber du fra os?

Kontakt os

Forretning
info@Components-Mart.com
Kunde service
service@Components-Mart.com
Regnskab
accounting@Components-Mart.com
Teknisk support
support@Components-Mart.com
Start din RFQ Anmode om et tilbud